Vitelki Zoltán távozik a Kazincbarcika éléről

kolorline.hu

2020.12.01. 19:06

Vitelki Zoltán távozik a Kazincbarcika éléről
(Fotó: kbsc.hu)

A csapat a tabella 17. helyén áll.

Hirdetés

Távozik Vitelki Zoltán a Kolorcity Kazincbarcika SC vezetőedzője; a kazincbarcikai klub vezetése közös megegyezéssel szerződést bontott a szakemberrel.

Július végén Boér Gábor távozása után másodszor érkezett a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatához Vitelki Zoltán. A szakember a klub munkájához való csatlakozást követően bő két héten belül már bajnoki mérkőzésen ült a klub kispadján. A kék-sárgák első győzelmükre egészen a hatodik fordulóig kellett várni, ekkor Soroksárról sikerült elhozni a három pontot. Az őszi jó széria a DEAC elleni bajnokin kezdődött, ami egészen a szentlőrinci mérkőzésig tartott, így négy meccses veretlenségi sorozatot tudhatott magáénak a csapat. Ez a sorozat azonban a tizenharmadik fordulóban megszakadt, és azóta nem tudott nyerni a Kazincbarcika. Az elmúlt hét bajnoki mérkőzésen csupán egy pontot gyűjtött az együttes. Vitelki Zoltán irányítása alatt a Kolorcity Kazincbarcika csapata öt győzelemmel, négy döntetlennel és tíz vereséggel tizenkilenc pontot gyűjtött, mellyel a tabella tizenhetedik és egyben már kiesést jelentő helyén áll.

A vezetőedző kérdését illetően hamarosan döntés születik, addig is a Kolorcity Kazincbarcika SC edzéseit Kriston István irányítja.
KazincbarcikaVitelki Zoltán

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés