Erőszakos költöztetési kísérlet Sárospatakon

borsodihir.hu

2021.07.22. 10:03

Erőszakos költöztetési kísérlet Sárospatakon
A kép illusztráció.

Az agresszív férfi hajánál fogva rángatta a nőt, majd beültette egy autóba.

Hirdetés

Hirdetés

Személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat a Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség egy férfival szemben, aki egy nőt akarata ellenére, erőszakkal akart visszavinni korábbi lakóhelyére. A vádirat szerint a férfi 2020 novemberében megjelent a sértett sárospataki lakásán és felszólította a fiatal nőt, hogy menjen vissza vele Megyaszóra, ahol a sértett korábban élettársi kapcsolatban élt a vádlott egyik ismerősével. Mivel a nő erre nem volt hajlandó, ezért

a vádlott a haját megragadta, majd a házból a hajánál fogva kihúzta a sértettet, a ház előtt álló személygépkocsiba ültette és annak ajtaját rázárta.

A nő ekkor az autó másik oldalán lévő ajtón kiszállt, és megpróbált elmenekülni. A vádlott utána ment, a sértettet a hajánál fogva visszarángatta a gépkocsihoz, és abba akarata ellenére ismét be akarta ültetni, ezt azonban a sértett időközben helyszínre érkező rokonainak sikerült megakadályozniuk.

A járási ügyészség a büntetlen előéletű férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a járásbíróságnak.
Sárospatakszemélyi szabadság megsértése

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés