Hirdetés

Kétszázmillió forintos útfelújítás Tarcalon

Közbeszerzési Értesítő

2022.11.24. 13:06

Kétszázmillió forintos útfelújítás Tarcalon
Illusztráció (Fotó: Pikist)

Három helyszínen dolgoznak majd.

Hirdetés

Hirdetés

Nettó 204,9 millió forintért a tiszaújvárosi székhelyű Capital Class Kft. végezhet el több helyszínen is útépítést Tarcalon – olvasható a november 24-i Közbeszerzési Értesítőben. A kivitelezés a 3999-es helyrajziszámú úton kezdődik. Az „A” jelű út a szilárd burkolattal kiépített Középhegy utca folytatása, a tervezési szakasz a 3255-es helyrajziszámú ingatlanig tart.

A szőlők közötti jelenlegi út egy szakaszon nem esik az ingatlan határon belülre, ezért annak nyomvonalát visszahelyezik a tényleges ingatlan határok közé. A tervezett út hossza 1,3 kilométer lesz. 

A 4010-es és 4004-es helyrajziszámú „A” jelű út a szilárd burkolattal kiépített Könyves Kálmán utca, a tervezési szakasz a 2620-as helyrajziszámú ingatlan határáig tart. Ebben az esetben is a szőlők közötti jelenlegi út egy szakaszon nem esik az ingatlan határon belülre, ezért annak nyomvonalát visszahelyezik a tényleges ingatlan határok közé. A tervezett út hossza 483 méter.

4023-as helyrajziszámú út a szilárd burkolattal kiépített temető melletti Névtelen utca folytatása, a tervezési szakasz a tervezett 4105/2-es helyrajziszámú út burkolatszéléig tart. Itt is a szőlők közötti jelenlegi út egy szakaszon nem esik az ingatlan határon belülre, ezért annak nyomvonalát visszahelyezik a tényleges ingatlan határok köz. A tervezett út ebben az esetben 1,2 kilométer.

A közbeszerzést a tarcali önkormányzat írta ki, a szerződést november 16-án kötötték a tiszaújvárosi céggel.

Tarcalközbeszerzésútépítés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés