Hirdetés
Hirdetés

Nagyszabású fejlesztésekbe fog Sajóecseg

| 2022. 12. 15. | 10:02:00
Épületeket korszerűsítenek.
Nagyszabású fejlesztésekbe fog Sajóecseg
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A fenntartható fejlődés jegyében valósul meg Sajóecsegen a polgármesteri hivatal, az orvosi rendelő és a közösségi ház komplex energetikai fejlesztése – a fejlesztés értéke csaknem 129 millió forint.

A beruházás alapvető célja egyrészt az épületek energetikai minőségének jelentős javítása, valamint az akadálymentesítés. A polgármesteri hivatal rossz, az orvosi rendelő és hözösségi ház gyenge energetikai állapotú, így a felújítás indokolt. A fejlesztés keretében az épületek külső határolószerkezeteinek utólagos hőszigetelése és a nyílászárók cseréje mellett a fűtés korszerűsítése, a már meglévő kül- és beltéri világítási rendszerek fejlesztése, valamint az energiafelhasználás csökkentése érdekében a közösségi ház tetőszerkezetén napelemes rendszer telepítése valósul meg.

A fejlesztés eredményeképpen a település lakossága az önkormányzat által nyújtott szolgáltatásokat magasabb színvonalú, korszerűbb, energetikailag is megfelelő szintű és akadálymentesített épületekben veheti igénybe. A projekt megvalósításával a településkép és a Sajóecsegen élők életminősége egyaránt javul.

Hirdetés
Hirdetés