Hirdetés
Hirdetés

Vádemelés: a nyílt utcán verték meg a borsodi házaspárt

| 2022. 09. 20. | 11:31:00
Börtön várhat a támadókra.
Vádemelés: a nyílt utcán verték meg a borsodi házaspárt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség súlyos testi sértés miatt emelt vádat az ellen a 25 éves és 23 éves férfiak ellen, akik februárban egy borsodi kistelepülés nyílt utcáján, az esti órákban támadtak rá egy házaspárra – olvasható az ugyeszseg.hu-n.

Először mindketten a nőt testszerte többször megütötték, és egyikük mellbe rúgta, amitől földre esett. A férje igyekezett felállítani, ekkor viszont őt kezdték el ütni és rugdosni, az egyik vádlott a fején is megrúgta.

A férfi többször földre került, de újból felállt, erre az egyik vádlott mindkét kezét lefogta, míg a másik háromszor mellkason rúgta.

Egy helyszínen tartózkodó járókelő kiabált rájuk, és jelezte nekik, hogy már értesítette a rendőrséget. A támadók azonban még ekkor sem hagyták abba a bántalmazást, hanem még egy-egy alkalommal megütötték a nőt és férjét, ezután szaladtak el a helyszínről.

A bántalmazás következtében a férj 8 napon túl gyógyuló bordatöréses sérüléseket szenvedett el, míg feleségének a fej, a mellkas és a szegycsont zúzódásai 8 napon belüli gyógytartamúak, azonban magánindítványt nem terjesztett elő.

Hirdetés
Hirdetés