Hirdetés

Eljött a Kánaán, egyetemisták!

civishir.hu

2017.04.04. 18:05

Eljött a Kánaán, egyetemisták!

Ingyenesen hozzáférhető az, ami nagyon kell.

Hirdetés

Az Akadémiai Kiadó több mint 100 egyetem és főiskola előtt nyitja meg online könyvtárát, amelyben jelenleg

154, a felsőoktatásban leginkább használt tankönyv és jegyzet áll ingyenesen a rendelkezésedre a sikeres vizsgafelkészüléshez.

A Facebookon ITT kell keresni: MeRSZ – alapművek elektronikusan!

A Z generáció már a kütyükhöz, projektorokhoz és az állandó online jelenléthez van szokva. Szerencsére most már a tanulás során is legálisan használható az okostelefon vagy a laptop, hiszen az Akadémiai Kiadó megnyitotta online könyvtárát.

– A Magyar Elektronikus Referenciamű Szolgáltatás, azaz MeRSZ nagy segítség lehet a közelgő vizsgaidőszakban, hiszen 16 tudományterület a felsőoktatásban leginkább használt tankönyveit és jegyzeteit tartalmazza olvasható és szerkeszthető, digitális formában. A könyvtárba bárhol és bármikor beléphetünk, ráadásul április 30-ig több mint 100 hazai felsőoktatási intézmény és könyvtár számára ingyenesen elérhető, ezáltal a próbaidőszakban részt vevő intézmények hallgatói is térítésmentesen kipróbálhatják azt a www.eisz.mersz.org oldalon – mondta Réffy Balázs, az Akadémiai Kiadó igazgatója.

A jelenleg 154 alapmű az alábbi tudományterületeket foglalja magában: biológia, filozófia, fizika, földrajz, gazdaság, irodalomtudomány, jogtudomány, kémia, matematika, műszaki tudományok, művelődéstörténet, nyelvészet, ókortudomány, orvostudomány, pszichológia, történelem.
egyetem

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Ez is érdekelheti