Hirdetés
Hirdetés

Kulacs, utazótasak, törölköző, fürdőlepedő, tárolózsák

| 2019. 05. 22. | 11:07:00
A Tchibo webáruház heti kínálatából válogattunk.
Kulacs, utazótasak, törölköző, fürdőlepedő, tárolózsák
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A könnyű és helytakarékos megoldások sorát gyarapítja az összehajtható, karabineres kulacs is, amelyet pattintó záras fedele szivárgásmentesen zár, mérete pedig igény szerint változtatható: szükség esetén kinyitható, és akár 500 ml folyadék is tölthető bele, összehajtva pedig igazán kis helyet foglal el. A kék kulacs a hozzá tartozó piros karabiner segítségével mindkét állapotban egyszerűen rögzíthető például a hátizsákra, így igazán ideális választás kempingezés, kerékpáros kirándulás, vagy egyéb kinti program esetén!

Van, hogy kevés hellyel kell gazdálkodnunk, ilyenkor pedig minden apróság számít. A 3 db utazótasak abban lesz a segítségünkre, hogy a lehető legkisebb helyen minél több ruhát tárolhassunk. A bennük elhelyezett ruhák közé szorult levegő a tasakok összetekerésekor távozik, így akár 50%-nyi helyet is megtakaríthatunk a poggyászunkban, ráadásul rendezettebbé is tehetjük azokat. A tasakok víztaszítók és újra felhasználhatók, a használati útmutató pedig rájuk nyomva érkezik!

A mikroszálas törölköző és fürdőlepedők szintén a helytakarékossághoz járulnak hozzá, hiszen remek nedvszívóképességük van, de sokkal kisebb helyet foglalnak, mint a klasszikus törölközők. A három méretben és színben (100x50 cm, piros, 140x70 cm, kék, 200x100 cm, sötétkék) kapható darabok különösen gyorsan száradó és nedvszívó, mikroszálas anyagból vannak, összehajtva pedig pánttal rögzíthetők – ez a pánt pedig akasztóként is használható. A puha és könnyű darabok épp ezért jelentenek tökéletes megoldást utazás esetén! Még több törölköző és fürdőlepedő itt, az állandó kínálatban!

Ha fontos a vízhatlan tárolás – például evezés, vagy egyéb vizes környezetben töltött idő esetén – akkor a maximum 14 kg teherbírású, 30 l űrtartalmú vízhatlan tárolózsák a megoldás arra, hogy a holmijaink minden viszontagság ellenére is szárazon maradjanak! A pattintós zárral zárható táska tetejét legalább háromszor összetekerve felülről is vízhatlanná tehetjük a lezárt varrásokkal készült darabot, amely levehető, párnázott, állítható hosszúságú vállpánttal érkezik.

A teljes heti kínálatban rengeteg további megoldást találunk akár öltözködésről, kiránduló- és sportruházatról, akár hasznos kiegészítőkről van szó, így érdeme4s átböngészni az összeset, hogy megtaláljuk a számunkra legideálisabb darabokat.

Hirdetés
Hirdetés