Hirdetés
Hirdetés

Színek és női pólók – ezeket viseld!

| 2021. 05. 07. | 14:12:00
A női pólók kínálata változatos darabokat kínál számunkra. Melyek azok a színek, amelyeknek kötelező helyet kapniuk a kollekciódban?
Színek és női pólók – ezeket viseld!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Úgy érzed, hogy egyhangú az öltözködésed, és szeretnél a hétköznapokon is jól kinézni? Bátran lépj ki komfortzónádból, válogass a színes női pólók közül! Melyek azok a színek és minták, amelyekkel garantált sikert arathatsz? Máris mutatjuk!

Sárga mint visszatérő divat

Már évekkel ezelőtt megjelentek a sárga különböző árnyalatai a legnagyobb divatcégeknél, legyen ez mustársárga, halvány sárga vagy az egészen rikító, neon változatok. A sárga az a szín, ami jó hatással lesz hangulatodra akár egy napsütötte munkanapon, akár egy esős, borús délutánon. Ha igazán kedveled ezt a színt, akkor válassz olyan rövid ujjú pólót, ami igazán stílusodhoz passzol! Azonban arra érdemes vigyázni, hogy ilyenkor elkerüld az olyan helyeket, ahol sok rovar szállhat a pólódra, hiszen ez komoly bosszúságot okozhat.

Csíkos és mintás pólók színkavalkádja

Az egyszerűséget és egyhangúságot a csíkos és nyomott mintás pólók egyértelműen megtörik. Viselheted kedvenc zenekarod is a pólódon, de egyértelműen a virág mintás darabok a tavaszi-nyári időszak kedvencei. A csíkos minták között szinte már nincsenek is szabályok, különlegesebbnél különlegesebb pólók várnak rád a boltok polcain. Ha kicsit teltebb alkatod van, kerüld el a keresztben csíkos felsőrészeket, ilyenkor a hosszában mintás pólók állhatnak neked a legjobban. Keresd az igazán egyedi darabokat! Érdemes a színekkel is játszani, az egyszerű, kétszínű darabok helyett akár több szín kombinációját is kipróbálhatod. A fehér szinte minden színnel jól mutat, de ha kicsit izgalmasabbra vágysz, vegyítheted a sárgát, kéket, pirosat és a rózsaszínt is a többi színnel.

Fekete és fehér, az örök klasszikus

Te el tudnád képzelni az életed ezen színek nélkül a divatban? Szerintünk nagyon sivár lenne az öltözködés, ha ki kéne hagynunk ezeket a színeket, hiszen nagyon jól illenek szinte bármilyen élénkebb színhez. A fehér vagy fekete póló mindig jó választás, hiszen párosíthatod sportos, de elegánsabb ruhadarabokkal is. Ha unod a hagyományos testhezálló, V vagy U nyakú pólókat, akkor érdemes olyan felsőrészt választanod, amibe egy kis extrát is csempésztek. A fehér crop top nyáron remek választás egy lenge szoknyához, de jó döntés lehet a fekete boyfriend típusú póló is.

Összegzés

Néha érdemes elgondolkodni azon, hogy kicsit kilépve komfortzónánkból olyan ruhát viseljünk, ami stílusunkhoz passzol, de mégis más, mint amihez hozzászoktunk. Egy különleges felsőrész kiemel a tömegből, feldobja a kedvedet és megjelenésedet is. Mielőtt hirtelen lecsapnál egy extra darabra, figyelj arra, hogy pamut póló legyen, ami kényelmes és nehezebben izzadsz bele, mint a műszálas társaiba. Találd meg kedvenc női pólód, és érezd jól magad a bőrödben!

Hirdetés
Hirdetés