Hirdetés
Hirdetés

Különleges technikával készült, egyedi vászonképek

| 2021. 12. 14. | 12:20:00
XXX
Különleges technikával készült, egyedi vászonképek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A vászonképek egyre népszerűbbek az otthonok, irodaházak és intézmények falain. Azt, hogy miért kerülnek egyre inkább előtérbe a hagyományos képkeretekkel szemben, és milyen különleges technikával készülnek, máris megmutatjuk.

A vászonképek előnyei

A vászonképek tulajdonképpen festővásznon megelevenedett fotók, grafikák. Méretüket tekintve jóval vastagabbak, mint a hagyományos képkeretek, nem szükséges hozzájuk semmilyen üveg, hiszen karcállóak, és nem fakulnak a színei.

Ahogyan a fotókat, úgy a vászonképeket is egy nyomtatóval készítik el. Ennek a különleges nyomtatónak a tekercsére helyezik a vásznat, amire a nyomtatófej gondosan rávarázsolja a mintát és a színeket. A technológia neve HP Latex, amely segítségével gyönyörű, élénk és vibráló színeket láthatunk viszont a vásznon.

A vászonképek különleges tartósságuk miatt is egyre gyakrabban váltják le a törékeny képkereteket. A nyomtatási eljárás során a vászonra egy olyan optimalizálóréteg kerül, amely ellenáll a karcolásoknak, a víznek, és még a makacs tisztítószereknek is.

Ezeknek köszönhetően az egyszer megrendelt vászonképed egy egész életen át díszítheti a falad minőségromlás, fakulás és sérülés nélkül. Mi ez, ha nem egy remek befektetés?

Hogyan lehet egyedi vászonképed?

Bár vászonképnyomtató nem található meg a legtöbb ember otthonában, szerencsére az erre specializálódott cégek rendkívül egyszerűen és gyorsan tudják elkészíteni a képeket.

A legtöbb szolgáltató a honlapjukra való képfeltöltés, vagy e-mailben való küldés után optimalizálja a fotót a kívánt mérethez. Előfordulhat, hogy a kép felbontása vagy mérete túl alacsony, azért a kép homályos lesz, így inkább kisebb méretű vászont javasolnak.

A paraméterek egyeztetése után egy látványtervet kapsz, amely alapján eldöntheted, hogy szükséges-e még változtatni valamin. Ha mindent rendben találtál, már csak várnod kell, hogy elkészüljön a falat ékesítő, gyönyörű vászonképed.

Rendelj egyedi vászonképet a vaszonkep.hu honlapjáról, és élvezd a csodás színeket, maximális minőséget, és az életre szóló tartósságot!

Erre figyelj oda a rendelésnél

Érdemes olyan szolgáltatót választani, akik nagy hangsúlyt fektetnek az optimalizálóréteg használatára, valamint a vízállóságra is. Ellenkező esetben egy nedves ronggyal való portörlés esetén egy silány minőségű vászonkép színeit szó szerint letörölhetjük a vászonról.

Emellett a Föld védelme érdekében érdemes azokat a vállalatokat támogatni, akik környezetbarát megoldásokra törekednek. A környezetvédelem mellett pedig az egészség is fontos szempont, ezért a nyomtatás során allergéneket és bőrirritáló anyagokat nem használó szolgáltatóktól érdemes rendelni.

Válaszd a vaszonkep.hu környezetbarát, tartós és minőségi vászonképeit, amelyek bármilyen fotóból csodás faldekorációs elemet varázsolnak! 

Hirdetés
Hirdetés