Hirdetés
Hirdetés

Kárpitozás szakértelemmel

| 2022. 08. 10. | 12:17:00
XXX
Kárpitozás szakértelemmel
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Még a legjobb minőségű, legmárkásabb fitneszgépen is fog az idő, és előbb-utóbb láthatóvá válnak felületén a használat nyomai. A kárpitozásban rejlő lehetőségek kihasználásával azonban a berendezések jobban festeken majd, mint új korukban. Az alábbiakban bemutatunk egy olyan egyedülálló lehetőséget, amelyet minden fitneszterem tulajdonosnak érdemes megfontolni!

Mi is az a kárpitozás?

A Mánia Fitness a kárpitozás munkálatait a szakembereinek és kárpitos műhelyének köszönhetően gyorsan és profi módon meg tudja oldani fitneszgépek esetén is. Kezeik között a berendezések szinte újjászületnek, új ruhába öltöznek. A kárpitozás fogalma ismerősen csenghet a bútorok, ülőgarnitúrák, székek újrahúzása során. Gyakran ezzel a módszerrel kerülnek megmentésre a kidobásra ítélt, elnyűtt, de még használható darabok. Nemcsak a javításra, de a bútorok kinézetének átalakítására, megújítására is alkalmas a művelet.

Nos, a kárpitozás lehetősége fitneszgépek esetén is adott. Ha a gépeken elszakadt vagy kikopott a huzat, nem szívesen használják majd őket a vendégek. Ráadásul a rongálódás a kényelem rovására is mehet, és csökkentheti a higiéniai szempontok érvényesülését. Ilyenkor érkezik el a felújítás ideje. 

Előfordulhat az is, hogy az edzőterem üzemeltetője megunja a kárpit színét, vagy egy esetleges stílusváltás miatt már nem illeszkedik a konditerem belső tereihez. Kárpitozás segítségével azonban az új dizájnhoz igazítható a gépek megjelenése is. 

Kárpitminták nagy választékban

Nem szükséges tartani attól, hogy a munkálatokat követően minden unalmas, egyhangú és fekete lesz. Ugyanis számos szín áll rendelkezésre. A választékban felfedezhető a vörös, a fehér, a bézs, a zöld, a kék és a szürke is különböző árnyalatokban. A több mint 32 féle szín ráadásul kombinálható is egymással, még változatosabbá téve ezzel a berendezések külsejét. 

Az alkalmazott anyag magas minőségű és modern, megfelelő mind kültéri, mind pedig beltéri használatra, így rendkívül széles körben alkalmazható. Ftalát mentes minden egyes szövet, amely nagy jelentőséggel bír az egészséges életmódot folytatók szempontjából. A ftalát ugyanis - amelyet az anyagok rugalmasabbá tételére, lágyítására használnak - rendkívül káros az egészséges fejlődésre. 

Ezek a kárpitozás előnyei

Kárpitozással minden terem csak nyerhet. A benne rejlő lehetőségek kihasználásával a gépek nem lesznek többé foltosak és szakadtak, mondhatni úgy néznek majd ki, mint a vadiúj berendezések. 

A design és a varrás teljes mértékben egyénre szabható, így a megvalósításnak kizárólag a megrendelő fantáziája szabhat határt. A kárpitozás nem vesz igénybe sok időt, az azt végző szakemberek tudásának hála pedig a végeredmény garantáltan csodás lesz. Tegyen szert egyedi, kifogástalan állapotú kondigépek segítségére kárpitozás segítségével!

Hirdetés
Hirdetés