Hirdetés

Hirdetés

Miskolcon is elkezdődik a Fiatal Vállalkozók Hete

MTI

2022.11.19. 09:30

Miskolcon is elkezdődik a Fiatal Vállalkozók Hete
Illusztráció (Fotó: Pixabay)

Az ország több városában várják az érdeklődőket.

Hirdetés

November 21-én hétfőn kezdődik Budapesten, Győrben, Miskolcon, Nyíregyházán és Zalaegerszegen a Fiatal Vállalkozók Hete – közölték a szervezők az MTI-vel. A résztvevők sikeres magyar vállalkozásoktól tudhatják meg, hogyan lehet a bizonytalan gazdasági környezetben lehetőségekre lelni.

A visszajelzések szerint a fiatalok körében ez a legfontosabb kérdés, a legtöbben azt szeretnék tudni, hogyan lehetnek sikeresek a nehézségek ellenére is – indokolták a programkínálatot. A szervezők hozzátették, az érdeklődők az üzleti tanácsok mellett a karrierépítéshez, az otthonteremtéshez, a pénzügyeik kezeléséhez, az ötleteik megvédéséhez is kaphatnak segítséget.

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) alapító elnöke szerint a válságtól nem szabad megijedni, hiszen az ilyen helyzetek lehetőségeket is tartogatnak. Kovács Patrik úgy véli, hogy a tájékozottság, a kapcsolatok építése, a sikeres példák megismerése egyaránt segíthet, az eseményt ezért is szervezték meg.

A Fiatal Vállalkozók Hetének zárásaként pénteken átadják a legsikeresebb fiatal vállalkozónak járó díjat, az Év Fiatal Vállalkozója 2022 kitüntetést. A 15. alkalommal megrendezett programsorozatra ingyenesen lehet regisztrálni.

MiskolcNyíregyházavállalkozásFiatal Vállalkozók Hete

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés