Hirdetés
Hirdetés

Végre! Megérkeztek a sárga csekkek az ózdiakhoz

| 2018. 11. 03. | 17:26:00
A lakók szerint felháborító, hogy egy évet kellett rá várni.
Végre! Megérkeztek a sárga csekkek az ózdiakhoz
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megérkeztek a tavalyi év utolsó negyedévére szóló szemétdíjszámlák Ózd lakóihoz. A sárga csekkeken viszont nem mindenkinek egységes díjak szerepelnek.

Az Egyesült Lakásfenntartó Szövetkezethez tartozó ingatlanoknál aki felmutatja a befizetett csekket, annak a soron következő hónap közös költségéből levonják majd a különbözetet.

Az Ózdi Városi Televízió ez év augusztusában számolt be arról, hogy szinte az egész országot érintő probléma merült fel a szemétszállítási cég számlázásaival kapcsolatban. Városunk lakóinak egy évet kellett várniuk a tavalyi utolsó negyedéves számlákra. 

Az elmúlt időszakban többen a legnagyobb közösségi oldalon adtak hangot felháborodásuknak, hiszen nem egységesen számlázták ki az összeget.

Akik lakásszövetkezeti tulajdonban lévő ingatlanban laknak, egyedi számlákat kaptak. Mindenki 5700 forintról kapott sárga csekket függetlenül attól, hogy hány személy él az adott háztartásban. Ez az összeg egyébként egy 120 literes kuka 13 alkalommal történő ürítését fedezi negyed évre. Befizetés előtt mindenkinek érdemes leellenőrizni a csekken szereplő adatokat.

Hirdetés
Hirdetés