Hirdetés
Hirdetés

Elismerték az ózdi sportolókat

| 2019. 03. 11. | 10:48:00
Megdolgoztak érte!
Elismerték az ózdi sportolókat
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tizenkét kategóriában huszonnégy serleget adtak át a Városi Sportgálán az Olvasó Adorján Lajos Termében.

A 2018-as esztendőben elért eredmények alapján tizennyolc egyéni díjazott és hat csapat vehetett át elismerést.

Az első serlegeket Ózd legsportosabb iskolái, vagyis a Bolyky Tamás Általános Iskola és a Széchenyi István Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium vezetői és testnevelői kapták. A „Jó tanuló, Jó sportoló” általános iskolások közül Kretyánszki Ádám, az Újváros Téri Általános Iskola és Gazdag Dominik, a Bolyky Tamás Általános Iskola diákjai részesültek elismerésben. Középiskolásoknál először két SZIKSZI-s fiatalt, Zákányi Pannát és Miklós Márkot, majd az Ózdi József Attila Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium tanulóját, Szipola Gábort szólították a színpadra. 

Utánpótlás kategóriában négyen is vehettek át oklevelet: Horváth Fruzsina a LÓCI DSE sportolója, Kovács László az ÓKC kézilabdázója, Dúl Ádám az ÓSFC súlyemelője, valamint Forgács Bence, a Fiedler Ottó Sportegyesület úszója. 

Legjobb csapat kategóriában díjazták a LÓCI DSE ifjúsági csapatát, az ÓAM-Ózdi KC serdülő csapatát, a Széchenyi István Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium lövő csapatát, valamint az Ózdi Kohász Sport Club felnőtt focistáit.

A legjobb felnőtt sportoló Ihász Veronika, az Ózdi Teknőc Futó Club versenyzője, valamint Nyeste Balázs, az ÓAM-Ózdi KC játékosa lett. A 2018-as esztendő legjobb edzői Fekete József Ózdi Súlyemelő és Fitness Club edzője és Szakál Dániel, az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági csapatának edzője lett. Az Ózd Város Sportjáért elismerést Ivády Csaba, az ÓAM-Ózdi KC fiú serdülő kézilabdacsapatának edzője és Révay Ottó tekéző kapták meg. A Legjobb fogyatékkal élő sportoló díjat Kulcsár József sportlövőnek ítélték oda. Különdíjat kapott Fábián Norbert, az ország leggyorsabb lépcsőfutó tűzoltója. A Média díjat idén egy fiatal törekvő rallis kapta meg, ifj. Nedecki László. 

Hirdetés
Hirdetés