Hirdetés
Hirdetés

Napokon belül elstartol az Ózd-Salgó Rali

| 2019. 08. 21. | 13:26:00
Számos újdonsággal várják a látogatókat.
Napokon belül elstartol az Ózd-Salgó Rali
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Három megyét és két központot ölel át a Magyar Országos Rali Bajnokság következő aszfaltos versenye, az Ózd-Salgó Rali, melyet augusztus 23-25. között rendeznek Salgótarján térségében.

– A hosszabb kihagyást követően már nagyon várjuk, hogy újra beülhessünk a Fordba. Bízom benne, hogy a tavalyi nehézségek után idén ezen a versenyen mellettünk áll majd Fortuna. Jó minőségű aszfaltos pályákon versenyzünk majd Ózd térségében, melyek között van néhány, ami kifejezetten nekünk kedvez, valamint 1-2 szakaszt fordított irányban kell teljesítenünk, ami számunkra is újdonság lesz – mondta Turán Frici, a Turán Motorsport egyik tagja.

Az Ózd-Salgó Rali pénteken este 18 órától egy izgalmas, 1,5 kilométeres prológgal veszi kezdetét, majd a hangulatos felvezetést követően szombaton 9 gyorsasági szakaszon élesben is bemutatkoznak a pilóták. Vasárnap Nógrádban és hevesi utakon 6 gyorsaságival és több mint 60 kilométerrel folytatódik és fejeződik be az Ózd-Salgó Rali. A futam díjkiosztó ünnepségét Salgótarján belvárosában tartják.

Hirdetés
Hirdetés