Hirdetés
Hirdetés

Kazincbarcikán lezárják az Ipari út egy szakaszát

| 2019. 12. 28. | 09:59:00
Nagy munka folyik a BorsodChem területén.
Kazincbarcikán lezárják az Ipari út egy szakaszát
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A BorsodChem Zrt. a telephelyének a 26-os számú főútvonal északi oldalán fekvő részén nagy volumenű beruházásokat végez. A kivitelezési munkálatok egyaránt folynak a 26-os főutat a volt Központi Bányagépjavítótól a Kazincbarcika-Múcsony közötti úttal összekötő Ipari út mindkét oldalán – írja a kolorline.hu.

Az Ipari útnak a berentei önkormányzat tulajdonába és kezelésébe tartozó szakaszát – a BorsodChem területét átszelő részét – a vegyipari társaság megvásárolta. Ez az útszakasz az épülő telephely egyik gerincútját fogja képezni, és mivel az iparterületet biztonsági okokból le kell zárni, így a területen áthaladó útszakaszt is lezárják. A beruházásokhoz kapcsolódó építkezés olyan szakaszba érkezett, amikor a területen az átmenő közforgalom biztonságtechnikai és közlekedésbiztonsági szempontból egyaránt fenntarthatatlanná vált.

Ezért december 30-án 15 órakor az Ipari utat a BorsodChem Szennyvízkezelő üzeme és az FGSZ Zrt. földgázfogadó-állomás bekötő útja között az illetékes hatóságok engedélyével lezárják.

Hirdetés
Hirdetés