Nehéz idők: eladja szolgálati autóját Miskolc jegyzője

borsodihir.hu

2020.04.09. 10:31

Nehéz idők: eladja szolgálati autóját Miskolc jegyzője
A kép illusztráció

Exkluzív Skoda Superb.

Hirdetés

Miskolc város vezetése a kormányzati forráselvonások, a kieső bevételek ellenére is elkötelezett a koronavírussal szembeni védekezés mellett, éppen ezért a város vezetői készek valamennyi erőforrásukat ennek a célnak a szolgálatába állítani, mégha ez lemondással is jár.

Miskolc jegyzője elkötelezett a takarékos, puritán működés mellett és személyes példamutatással is szolgálni kívánja városát. Ennek megfelelően eladásra kínálja szolgálati autóját, egy

98 085 kilométert futott, 2017-es évjáratú, gyöngyházfekete, bézs és elefántcsont színű belső térrel rendelkező Skoda Superb személygépkocsit. Az autó exkluzív felszereltséggel rendelkező Laurin & Klement kiadás, többek között 4 kerék meghajtással, DSG váltóval, adaptív lengéscsillapítással és számos egyéb kényelmi felszereléssel van ellátva.

Az autó megvásárlására egyfordulós, nyílt pályázattal van lehetőség, vételárát pedig teljes egészében a koronavírus elleni védekezésre fordítja Miskolc város vezetése. A pályázatokat elektronikus úton lehet benyújtani a jegyzo@miskolc.hu e-mail címre, április 22-én 17.30 óráig. Az autó előzetes megtekintésére 2020. április 15-én, 10-től 10.30-ig, illetve 16:30-tól 17:00 óráig van lehetőség. A teljes pályázati kiírás Miskolc város honlapján érhető el.

A jegyző további felajánlása, hogy az autó új tulajdonosát a veszélyhelyzet elmúltát követően meghívja vacsorázni.
MiskolcjegyzőSkoda

Szóljon hozzá!

Hirdetés