Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tokaji Viktor a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője

| 2021. 01. 28. | 10:18:00
Dave Allison távozik.
Tokaji Viktor a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője
Hirdetés
Hirdetés

Január 28-tól már nem Dave Allison a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője. A szezon hátralevő időszakában a magyar jégkorong egyik kiemelkedő alakja, Tokaji Viktor irányítja a Tipos Extraligában szereplő csapatot – tudatta a klub.

A 44 esztendős szakember – aki játékosként 222 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban – korábban két szezonon keresztül másodedzőként már dolgozott a szlovák jégkorongligában.

– A szezon ezen szakaszában kissé váratlanul éri az embert egy ilyen komoly lehetőség – mondta Tokaji Viktor. Hozzátette, sok tényezőt kellett figyelembe vennie, de a családja támogatásának köszönhetően nyugodt szívvel mondott igen a felkérésre. – Ugyan a helyzet nem könnyű, de motiváltan várom az előttünk álló időszakot. A következő napokban a munkáé lesz a főszerep, izgatottan várom az első találkozást a csapattal - tette hozzá.

Egri István, a DTVK Jegesmedvék elnöke megköszönte Dave Allison munkáját, és elmondta, úgy érezték, váltásra van szükség, új impulzusra, ami fel tudja rázni a csapatot a következő 16 meccsre. -Mivel keretünk java részét magyar játékosok alkotják, mindenképpen magyar szakembert szerettünk volna kinevezni, így esett a választásunk Tokaji Viktorra. Azon felül, hogy Viktor csodálatos játékospályafutást tudhat a magáénak, az utóbbi két évben másodedzőként dolgozott a MAC-nál, így ismeri a ligát, ismeri a csapatokat és természetesen ismeri a mi csapatunkat is. Nem egy ismeretlen közegbe érkezik, reméljük motiváltsága átragad a játékosokra is, és vissza tudunk találni arra a játékunkra, ami csapatunkat a korábbi időszakban jellemezte – fogalmazott.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés