Hirdetés
Hirdetés

Simon Fredriksson a DVTK Jegesmedvék játékosa

| 2021. 02. 15. | 14:35:00
Tokaji Viktor szerint a svéd hátvád nagy erősítés lesz a csapat számára.
Simon Fredriksson a DVTK Jegesmedvék játékosa
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Svéd nemzetiségű hátvéddel erősítette meg keretét a DVTK Jegesmedvék csapata.

A kiváló fizikai adottságokkal rendelkező 27 esztendős Simon Fredriksson az elmúlt két évadot a dán élvonalban töltötte, ahol bajnoki címet és kupagyőzelmet is ünnepelhetett.

– A játékstílusom alapján én egy olyan hátvéd vagyok, aki a pálya mindkét felében hasznos tud lenni és sokat dolgozok a jégen azért, hogy az edző bármilyen helyzetben megbízhasson bennem – kezdte nyilatkozatát Simon Fredriksson. – Azt lehet tőlem várni, hogy mindent megteszek a csapat sikeréért és a játék minden elemében a legjobbra törekszem. Korábban csak egyszer jártam Magyarországon, de rengeteg jó dolgot halottam az országról, a városról és a klubról. Azt is hallottam, hogy a Tipos Extraliga egy nagyon erős bajnokság, ahol minden meccs nehéz. Nagyon várom, hogy megérkezzek egy profi környezetbe és segítsem a csapatot a rájátszásért folytatott csatában – fogalmazott.

Tokaji Viktor, a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője elmondta, Simont azért igazolták le a szezon hátralévő időszakéra, hogy a hátsó alakzatukat stabillá tegyék. – Méretével erőteljesebb jelenlétünk lesz a kapuk előtt. Számítunk majd rá az emberelőnyös és emberhátrányos játék során is. Tisztában vagyunk vele, hogy a következő meccseinken óriási jelentősége lesz a védekező harmadbeli játékunknak, a korongkihozatalainknak és az első passzainknak. A legegyszerűbb és leghatékonyabb játékot kell bemutatnunk, ebben nagy segítségünkre lesz. Korábban erős ligákban és jó csapatokban játszott, továbbá két játékosunkat is ismeri, ez segíthet a gyors beilleszkedésében – fogalmazott.

Hirdetés
Hirdetés