Hirdetés
Hirdetés

Szexuális erőszak Miskolcon: négyszázezer forint a nyomravezetői díj

| 2021. 02. 03. | 14:40:00
Ha felismeri a fiatalembert, értesítse a rendőrséget!
Szexuális erőszak Miskolcon: négyszázezer forint a nyomravezetői díj
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szexuális erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség ismeretlen tettessel szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint egy miskolci szórakozóhelyen 2019. április 19-én, az éjszakai órákban egy ismeretlen férfi közösült, egy – akkor még fiatalkorú –, bódult és akaratnyilvánításra képtelen állapotban lévő lánnyal. A beszerzett információk szerint az elkövető egy 18-20 éves, megközelítőleg 180 centiméter magas, fekete hajú, átlagos testalkatú férfi, akiről grafikai rajz készült.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott vezetője 2020. november 13-án nettó 200 ezer, míg a sértett hozzátartozója 2021. február 2-án további bruttó 200 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Az összeg annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy kilétével kapcsolatban olyan konkrét adatot vagy információt tud szolgáltatni, amely a nyomozást eredményre vezeti, és az elkövető azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Borsod-Abaúj-Zemplén megye megbízott rendőrfőkapitánya fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Hirdetés
Hirdetés