Hirdetés
Hirdetés

Megemlékeztek a kilenc éve elhunyt miskolci kapusról

| 2023. 01. 17. | 13:57:00
A szurkolók és vezetők is koszorúztak.
Megemlékeztek a kilenc éve elhunyt miskolci kapusról
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kilenc évvel ezelőtt hunyt el Rakaczki Bence, a DVTK kapusa. A klub nevében Fogarasi Zoltán, a DVTK Labdarúgó Sportakadémia igazgatója, Tamás Gábor cégvezető és a DVTK legendája, Bence egykori kapusedzője, Veréb György helyezte el a megemlékezés piros-fehér koszorúját a Szirmai katolikus temetőben - olvasható az egyesület január 17-ei közlésében.

A Szervezett Diósgyőri Szurkolói Csoportok a DVTK Stadionnál található Rakaczki Bence emléktáblánál koszorúztak, és mécseseket gyújtottak, ezzel emlékezve a klub tragikusan fiatalon elhunyt kapusára. 

Döbbenetesen korán, mindössze húszévesen távozott Bence, aki másfél évvel korábban debütált az élvonalban. A DVTK saját nevelésű játékosa 18 és fél évesen állt be először a klub első csapatának kapujába a Ligakupában, majd a csapat utolsó négy tavaszi bajnoki mérkőzésén védte a Diósgyőr kapuját. A tehetséges fiatal a 2012/2013-as bajnokság után jelezte, gyengének érzi magát, izomfájdalmai vannak, az orvosi vizsgálat pedig szomorú eredményt hozott: Bence leukémiában szenvedett. Csak annyit kért a szurkolóktól, hogy ugyanúgy drukkoljanak a gyógyulásért, mint ahogyan tették, amikor pályára lépett a meccseken.

Hirdetés
Hirdetés