Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hatvanmilliós fejlesztés kezdődhet Felsőzsolcán

Borsodihír | 2024. 06. 28. | 15:39:35
Bázisépületet alakítanak ki.
Hatvanmilliós fejlesztés kezdődhet Felsőzsolcán
Tárgyalót is kialakítanak (Fotó: Freepik/AI)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Eredménnyel zárult a "FIZ" Felsőzsolcai Ipari Zóna Befektetési, Ingatlanforgalmazási és Szolgáltató Kft. által kiírt közbeszerzési eljárás, melynek keretében a Gyár úti bázisépület kivitelezőjét keresték. Ez a Felsőzsolcai Ipari Parkban időszakosan használandó, főleg tárolásra alkalmas, földszintes épület lesz, melyben csaknem 100 négyzetméteren egy kisebb méretű tárgyaló, valamint szociális blokk kap helyet.

A fejépület fő tartószerkezete acél vázszerkezet, pontalapokon. Az épület tároló szárnyának lábazata méretezett monolit vasbeton falazattal készül sávalapokon. Főbb munkanemek: alapozás, falazatok, oszlopok, koszorú-peremgerenda, ácsszerkezet, fémlemez fedés, bádogozás, vízszigetelés, párakezelés, álmennyezet, hőszigetelt nyílászárók beépítése, burkolatok. Közmű: ivóvíz, szennyvíz kiépítése, gázellátás nem épül. Térburkolat is készül 590 négyzetméteren nagy igénybevételre.

A munkát – a három pályázó közül – az újlengyeli székhelyű GipKrisz Bau Kft. nyerte 60,5 millió forint értékben. A kiíró a vállalkozással június 24-én kötötte meg a szerződést.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés