Hirdetés
Hirdetés

Közösségi célú fejlesztések kezdődhetnek Mezőkeresztesen

Borsodihír | 2024. 06. 26. | 11:46:01
A piac környéke és a Népkert is megszépül.
Közösségi célú fejlesztések kezdődhetnek Mezőkeresztesen
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két részből álló ajánlattételi felhívást tett közzé a mezőkeresztesi önkormányzat. A Közbeszerzési Értesítő június 26-i számának adatai alapján közösségi célú fejlesztéseket terveznek, köztük parkolóépítést és a piac térkövezését, valamint zöldterületi fejlesztéseket a Népkertbe. A pályázatokat a kivitelezésre a település vezetése július 13-ig várja.

A piac melletti zúzottkő burkolatú utat 94 méteren felújítják, a  parkolóban a tervezett várakozóhelyek száma 15 darab – köztük mozgáskorlátozottak számára is rendelkezésre áll majd egy. A piacon meglévő beton járda új felületet, térkő burkolatot kap.

A Népkertben egy mulccsal burkolt, akác cölöp szegéllyel határolt játszótér épül, melyben elhelyeznek kerül egy mérleghintát, játszóvárt, forgó játékot, fészekhintát, két pavilont, utcabútorokat, hulladékgyűjtőket. Kerékpártároló, két szalonnasütő, két okospad, 4 napelemes világítótest és 12 kandeláber és két térfigyelő kamera is helyet kap helyet. Bár 18 fát kivágnak, sokkal több növényt ültetnek a helyükre.

Hirdetés
Hirdetés