Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rossz vége lett a borsodi disznóölésnek: kést vágott a felesége hátába

borsodihir.hu | 2024. 05. 28. | 09:39:50
Börtönbüntetést kaphat a férfi.
Rossz vége lett a borsodi disznóölésnek: kést vágott a felesége hátába
A férfi a nő bordái közé szúrta a kést (Fotó: Illusztráció/pikist.com)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt. A férj vacsora közben szóváltásba került feleségével, majd a csontozó kést és villát eldobva belevágta felső testébe.

A vádirat szerint a vádlott 2023. november végén, egy borsodi településen lévő családi házukban disznóölést tartott, éjszakára leittasodott. Vacsorakor együtt étkezett feleségével és két éves gyermekükkel, azonban vitába keveredtek, ugyanis a nő sérelmezte ittasságát, illetőleg egyéb párkapcsolati problémáikat is megemlítette.

A vádlott ezen felháborodott, és amikor a feleség elfordulva tőle a gyermekükre figyelt, a kezében lévő csontozó kést és villát összefogta, feje fölé emelte és azokat eldobva belevágta felesége bordái közé. A sértett erős fájdalmat érzett, rosszulléte miatt fel akarta hívni az édesanyját, de a vádlott ezt elkerülendő igyekezett kisebbíteni a sérülés súlyosságát, a felesége viszont kiment az épületből, mentőt hívott, akik kórházba szállították.

A sértett a cselekmény következtében közvetlenül életveszélyes sérülést szenvedett el, amely életmentő műtéti beavatkozást igényelt.

Az ügyészség a büntetlen előéletű letartóztatásban lévő vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés