Hirdetés
Hirdetés

A DVTK a Vasassal kollaborál

| 2021. 01. 13. | 17:22:00
Több játékos edz a héten kölcsönben a Vasas Jégcentrumban és a miskolci jégcsarnokban.
A DVTK a Vasassal kollaborál
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Erre a hétre kapust cserélt az Extra- és az Erste Liga-klub, emellett fiatal mezőnyjátékosok is kipróbálhatják a környezetváltozás áldásait, azaz folytatódik a gyakorlatban a DVTK Jegesmedvék és az Opten Vasas HC közötti sportszakmai együttműködés. Több játékos edz a héten kölcsönben a Vasas Jégcentrumban és a miskolci jégcsarnokban – olvasható a két klub által közzétett hírben.

Az együttműködés keretében decemberi válogatott szünet idején a Vasas részéről Turbucz Martin, Páterka Bence és Szalma Zsolt szerepelt kölcsönben a szlovák Extraligában, mindhárman megmutathatták a harcosságukat néhány mérkőzésen is. A héten ketten közülük visszatértek Miskolcra – Turbucz és Páterka –, ám két további piros-kék hokis is csatlakozott hozzájuk a kapus Tóth Balázs és a védő Bukor Rajmund személyében. Ezúttal ugyanakkor miskolciak is érkeznek cserébe Ladányi Balázs együtteséhez: Kiss Bence kapus Tóthot helyettesítheti, míg Révész Marcell és Mattyasovszky Gergely a csatárok közt jelenthet erősítést.

A Vasas soron következő Erste Liga-mérkőzését a Corona Brassóval vívja csütörtökön, a Jegesmedvék pénteken a Slovant fogadják, vasárnap a Besztercebányához utaznak.

Hirdetés
Hirdetés