Hirdetés

Hirdetés

Háromgólos előny sem volt elég a DVTK-nak Debrecenben

2021.11.21. 17:55

Háromgólos előny sem volt elég a DVTK-nak Debrecenben
(Fotó: dvtk.eu)

A miskolciak hosszabbításban kikaptak.

Hirdetés

Álomszerűen kezdett a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata a debreceni Erste Liga-fellépésén, hiszen hét perc után 3-0-ra vezetett. Sajnos ez sem volt elég, a harcos debreceniek a második harmadban megkezdték a felzárkózást, és a miskolci előny két perccel a rendes játékidő vége előtt két perccel fogyott el. A ráadásban a debreceni kapuban Hetényi ziccert védett a kontrából pedig Dalecky betalált, így a hazaiknál maradt a plusz egy pont.

A DVTK pénteken 18 órától a Ferencvárost fogadja.

Erste Liga, alapszakasz:
DEAC
DVTK Jegesmedvék 54 (03, 21, 20, 10) – hosszabbítás után
Debrecen, 500 néző. V.: Salánki, Nagy A., Vincze D., Kedves
DEAC: Gönczi (Hetényi Z.) – Kloz, Vokla / Gőz (1), Klimek (1) / Bogesics, Sándor F. 1 – DALECKY 1, Novotny, Turcotte / KULESOV 1 (3), SPIRKO 2 (1), Bartók / Kozma F., Mazzag (1), Sági Martin (1) / Almási, Berta, Molnár D. Edző: György József
DVTK: Duschek – Hivärinen, Wehrs / Hadobás, Doetzel / Szirányi, Kiss R. 1 / Szabad, Farkas O. – Walker 1 (1), Miskolczi 1, Elgestal (1) / Galajda 1, Lövei, Mattyasovszky (1) / Farkas M., Mihalik, Pecsét  / Galanisz, Ritó, Vojtkó. Edző: Tokaji Viktor
Gól – emberelőnyből: 5/2, ill. 3/0.
Kapura lövések: 42-31

Mesterszemmel

György József: - Azt hiszem, ez a két pont többet ér, mint legtöbbször a három. A csapat számára bizonyságot nyert ugyanis, hogy soha nem szabad feladni, és ha töretlen hittel megy előre, akkor ilyen fordításra képes. Null-három után mindenkit a szíve vitt előre, és könnyebben jöttek a gólok, mint ahogy arra számítottam.

Tokaji Viktor: - Az álomszerű kezdés után rémálommá vált számunkra a mérkőzés húsz perc után. Tudtuk, hogy a Debrecen váltani fog, mégsem sikerült – elsősorban fejben –megoldani ezt a feladatot, pedig lélektani előnyben is voltunk. Katasztrofális volt a speciális egységeink teljesítménye, két gólt kaptunk emberhátrányban, az emberelőnyeink alatt pedig mindössze ötször vagy hatszor lőttünk kapura összesen.

    

jégkorongDVTK Jegesmedvék

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés