Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kiszenvedte a győzelmet a DVTK, kedden este folytatódik a harc!

| 2022. 02. 22. | 09:00:00
A végén az ETO kapus nélkül támadott az egyenlítésért.
Kiszenvedte a győzelmet a DVTK, kedden este folytatódik a harc!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mivel a DVTK csak a nyolcadik helyen végzett a jégkorong Erste Liga alapszakaszában, a legjobb nyolc közé jutásért is játszania kell. Igaz, kedvezményezett helyzetben van a Győr ellen, hiszen hazai pályán kezdi az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcot, és a papírforma alapján joggal remélhetjük, hogy a mieink gond nélkül veszik az akadályt.

Ehhez képest hétfőn este igencsak nehezen született meg a miskolci győzelem. A DVTK csak az utolsó harmadban tudott ellenfele fölé nőni. A végén az ETO kapus nélkül támadott az egyenlítésért, és csak ekkor, üres kapus góllal tudta bebiztosítani a sikerét a borsodi együttes.

A párharc kedden folytatódik, amikor megint Miskolcon csapnak össze a felek.

Mesterszemmel

Tokaji Viktor: – Tipikus playoffmérkőzés volt. Idegesen kezdtünk, a sokat korcsolyázó és egyszerű hokit játszó Győr megnehezítette a dolgunkat. A harmadik harmad hullámzó játékot hozott, de minden kezdet nehéz, fontos, hogy sikerrel jutottunk túl az első felvonáson.
Ladányi Balázs: – Jól álltunk bele a meccsbe, kétszer is egyenlítettünk, utána viszont belerúgtunk önmagunkba. Azt mondtam a fiúknak a dudaszó után, hogy csak fél óráig beszélhetünk a találkozóról, utána már a keddi, második összecsapásra kell koncentrálnunk.

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 1–0, a DVTK Jegesmedvék javára.

Hirdetés
Hirdetés