Hirdetés

Hirdetés

Végre egy ütős sportesemény a Főnixben!

2015.08.07. 14:04

Végre egy ütős sportesemény a Főnixben!

Világszintű gálát rendeznek, debreceniekkel.

Hirdetés

A Venum Victory World Series világbajnoki selejtezőjének harmadik fordulóját rendezik a debreceni Főnix Csarnokban augusztus 22-én. A két visszatérő Balogh Norbert és Mihalik György mellett további érdekességek is várnak azokra, akik ellátogatnak majd a debreceni arénába.

Mi a Venum Series?

Ez lényegében egy tornarendszer, mely két súlycsoportban fut párhozamosan. A Dragon's Series -72.5 kg-ban, a Rhinos Series -95 kg-ban keresi a bajnokát. Ehhez négy európai városban verik egymást négyes tornákon az indulók, hogy decemberben Párizsban bajnokot avassanak. Az első fordulót az olaszországi Milánóban, a másodikat a horvátországi Splitben rendezték. Debrecen ad otthont a harmadik fordulónak, majd Panamaváros a negyediknek, október végén. A párizsi döntőt november 28-án rendezik.

Hölgyek is egymásnak esnek

A K-1 szabályrendszerű küzdelmeken túl rendeznek Debrecenben egy mérkőzést az MMA szabályai szerint is, ezt pedig két hölgy vívja majd. Cseh-Lantos Renáta és Rácz Irén nem először néz majd farkasszemet egymással. Legutóbb ugyancsak Debrecenben találkozott a két amazon, a tavaly áprilisi küzdelmet Cseh-Lantos Renáta idő előtt, mondhati villámgyorsassággal (58 mp alatt) fejezte be. 

A hazai közönség előtt ringbe lépő Rácz Irén, a Cutler Fight Team versenyzője csapatával keményen készül, hogy revansot vegyen a tavalyi vereség miatt. A tanári pályán dolgozó Irén a nyári szünetet alaposan kihasználja, hogy megfelelő formában állhasson oda augusztusban Renáta elé.

"A nyári szünet adta lehetőségek maradéktalanul kitöltöm, naponta kétszer edzem. Az erőnlét felépítésével nagyjából elkészültünk, most kiegészítjük majd a technikai edzésekkel, és fokozatosan arra helyezzük át a hangsúlyt. Tanultam az előző mérkőzésen elkövetett hibákból, az álló bunyóban és a földön is készen állok majd arra, hogy visszavágjak és győzelemmel zárhassam az estét! Renáta stílusát ismerve biztosra vehető, hogy kemény és pörgős mérkőzést láthatnak majd a nézők a kettőnk ütközete során."

Jegyek elővételben 1990 Ft, 2990 Ft és 4990 Ft-os áron kaphatók Debrecenben a Kölcsey Központban, a Tourinform debreceni jegyirodájában és a Fórumban (Coffeeshop kávézó, a szökőkút mellett)!

A debreceni program (K-1):

Galéria

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés