Hirdetés
Hirdetés

Nem tudta legyőzni a Mezőkövesd a Vasast

| 2022. 08. 27. | 19:46:00
A vendégek vezetést szereztek, de az egyenlítés legalább sikerült.
Nem tudta legyőzni a Mezőkövesd a Vasast
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az újonc Vasas 1-1-es döntetlent játszott a Mezőkövesd otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójának augusztus 27-i játéknapján. 

A hőségben egyik csapat sem diktált nagy iramot, de a fővárosiak – a Mezőkövesd bizonytalankodó védekezését kihasználva – már a meccs elején egyértelmű mezőnyfölényt alakítottak ki. A Vasas több gólszerzési lehetőségig is eljutott, majd a 24. percben Holender Filip egy kipattanó labdát a hálóba lőtt, ezzel megszerezte a vezetést.

A hátrányba került borsodiak bátrabb, kezdeményezőbb támadójátéra váltottak, és bár ez csak kisebb lehetőségeket eredményezett számukra, a szünet előtt Pillár Róbertnek egy szöglet után sikerült egyenlítenie. 

A második félidő kiegyenlített játékot hozott, a futballisták ebben az időszakban is megküzdöttek a nagy meleggel, mindkét oldalon voltak ígéretes támadások és jó lövések, majd a feltámadó szél sietett a segítségükre. A hazaiak csereként beállt osztrák légiósa, Philipp Schmiedl nagy lehetőséget puskázott el, így csapata – a játék képe alapján igazságos – döntetlen játszott.

Hirdetés
Hirdetés