Hirdetés
Hirdetés

Sima vereséget szenvedett a Mezőkövesd

| 2022. 08. 07. | 19:36:00
Egy kiállítás döntően befolyásolta a mérkőzést.
Sima vereséget szenvedett a Mezőkövesd
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A legutóbbi bajnokság ezüstérmese, a Kisvárda Master Good hazai pályán 4-2-re legyőzte a több mint egy félidőt emberhátrányban futballozó Mezőkövesd Zsóry FC csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának első augusztus 7-i mérkőzésén – közölte az MTI.

A mérkőzés első helyzetét gólra váltotta a Kisvárda, amely a vezetés birtokában is nagy fölényben futballozott. A Mezőkövesd éppen erőre kapott volna, amikor kiállították Schmiedlt, ráadásul az eset utáni szabadrúgást követően azonnal megduplázta az előnyét a hazai gárda. Ennek ellenére a Kisvárda nem nyugodhatott meg, mert a szünet előtt szépített az emberhátrányban lévő rivális.

Az előnyben játszó piros-fehérek nagy lendülettel kezdték a második félidőt, és bő tíz perc alatt két gólt szereztek, amivel tulajdonképpen eldöntötték a találkozó sorsát. A Mezőkövesd ezután már csak a védekezésre összpontosított, hogy elkerülje a kiütéses vereséget, ezt végül sikerült elérnie Tordai bravúros védéseinek köszönhetően, sőt, a végére kiengedő hazaiakat egy szépítő góllal meg is büntette, de a vereséget nem tudta elkerülni. 

Hirdetés
Hirdetés