Hirdetés

Hirdetés

Munkára fogták a debreceni hölgyeket

2013.07.09. 14:12

Munkára fogták a debreceni hölgyeket

Új főnök diktálja a tempót, jönnek is, mentek is, de a mag marad!

Hirdetés

Megkezdte felkészülését a 2013/14-es szezonra a DVSC női kézilabdacsapata. Az első napon orvosi vizsgálat, majd egy fizikai állapotot felmérő teszt várt a lányokra, keddtől már napi két edzéssel keszül a társaság. Amint arról beszámoltunk a Cívishíren, a kieső, ám a Szekszárdnak köszönhetően - a tolnaiak nem vállalták az NB I-et - mégis az élvonalban induló piros-fehérek régi-új edzővel, Varga Józseffel vágnak neki az új szezonnak.

A felkészülés harmadik hetében lesz egy edzőtábor jellegű szakasz Debrecenben, ennek végén játsszák az első edzőmeccset - mondta el a klub honlapjának a tréner, akinek hivatalosan kinevezett pályadzője nem lesz, az eddigi junioredző, Boros Ferenc segít majd be alkalmanként.

A keretben történt néhány változás. A lejárt szerződésű játékosok maradnak: Karalyos Orsi és Slakta Petra egyaránt egy-egy évvel hosszabbított. Közös megegyezéssel távozik Dakos Noémi, Kazai Anita és Herr Anita. Visszatér, Sopronyi Anett és aláírt Ábrahám Szilvia is, mindketten volt válogatott kézilabdázók. A dvsckezilabda.hu tájékoztatása szerint a debreceniek mindenben megegyeztek két kiskunhalasival, Barna Évával és Valovics Nórával, és további erősítéseket tervez a klubvezetés.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés