Hirdetés

Hirdetés

Lehozom nektek az ufókat az égből!

2016.01.08. 08:56

Lehozom nektek az ufókat az égből!

Hillary Clinton azzal kampányol, hogy nyilvánossá teszi a világnak az eddig eltitkolt ufó-aktákat. Szakács Béla írása

Hirdetés

Persze csak ha megválasztják. Ő lenne akkor Amerika első női elnöke. A Föld lakossága pedig megtudhatná, milyen titkos tevékenységeket folytatnak az 51-es körzetként ismert, szigorúan titkos nevadai bázison. A legendás hely létezését egyébiránt mindössze pár éve ismerte el az amerikai kormányzat, holott már 1955-ben felépítették. Ki is került a környékre néhány Titkos övezet-tábla, ami több mint gyanús. Szóval mostanság azzal kábítják a népet, hogy új típusú repülőgépeket fejlesztenek ki.

Aki rákeres a neten Boyd Bushman nevére, aki mérnökként dolgozott ott, homlokegyenest más információkhoz jut. Az egykori 51-es körzetes szakember halála előtt egy videóüzenetben árulta el, hogy a szupertitkos új-mexikói bázison gyakran tűntek fel.

De visszatérve Hillary Clintonra, tagadhatatlan, hogy zseniális a kampányfogása. Az amerikai ufókultusz semmi máshoz sem hasonlítható. Az emberi kíváncsiság komoly szavazatokat hozhat. Aztán a megválasztását követően feltöltenek a netre egy 6 500 oldalas anyagot, ami mond is valamit az 51-es körzetről meg nem is. Ezt a forgatókönyvet már ismerhetjük a magyarországi választásokból.   

Hirdetés

Hirdetés