Hirdetés

Hirdetés

Ezzel a telefonnal még verekedni lehet

2014.01.21. 13:20

Ütés-, por- és vízálló, ráadásul okos! Nem is kicsit!

Hirdetés

Új strapabíró okostelefont vezetett be az EVOLVEO, amely rendelkezik a strapatelefonoktól elvárható funkciókkal és ellenállósággal, miközben az okostelefonokkal szemben támasztott igényeknek is eleget tesz.

A StrongPhoneQ4 megfelel az IP67-es szabványnak, így por- és ütésálló, valamint 30 percig 1 méter mély vízben is vízálló. A nagyobb ellenállóság érdekében a telefon gumírozott szilárd felületet és megerősített belső keretet kapott. A készüléket egy 4.0" IPS Gorilla Glass képernyővel látták el, amely ellenáll a karcolással szemben. Az IPS technológia kristálytiszta képet, élénk színeket és széles látószöget biztosít.

A telefont ARM Cortex-7 négymagos processzorral látták el, amelyek mindegyike 1,2 GHz-en működik, így nemcsak kényelmes böngészést tesz lehetővé, hanem a nagyméretű fájlok is gyorsan és egyszerűen letölthetők a segítségével. Emellett a készüléket 1 GB-os RAM-mal is felszerelték. Az EVOLVEO StrongPhone Q4 készüléken 4.2 androidos operációs rendszer fut, amellyel akár a legújabb alkalmazásokat is gond nélkül használhatjuk.

A telefon 4“-os kijelzője 480 x 854 pixeles (qHD) felbontású. A készülék támogatja a gyors 3G adatátviteli sebességet. A Dual SIM funkciónak köszönhetően két SIM kártyával is használhatjuk a telefont, akár úgy, hogy mindkét SIM aktív, de az egyiket ki is kapcsolhatjuk.

A telefon egy nagy érzékenységű, önfókuszáló 8.0 megapixeles kamerát is kapott, valamint támogatja a HDR módot is. A StrongPhone Q4 emellett HD minőségű 720 pixeles videófelvételek készítésére is alkalmas.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés