Hirdetés

Hirdetés

Gazember! Sportot űzött a tolvajlásból!

2013.06.07. 11:38

Gazember! Sportot űzött a tolvajlásból!

Bicikliket, pénztárcát, személyes iratokat – vitt mindent, amit csak tudott.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban 8 kerékpárt tulajdonított el a város területéről, illetve öltözőszekrényekből táskát, pénztárcát lopott el egy 17 éves püspökladányi férfi, akit a rendőrök a nyomozás eredményeként beazonosítottak és elfogtak.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 17 éves férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy ez év februárjától a város területéről kerékpártárolóból, iskola udvaráról, rendelőintézet elől összesen 8 kerékpárt tulajdonított el. Nem kímélte a különböző intézmények dolgozóinak öltözőszekrényeit sem, ahonnan pénztárcákat lopott. A tárcákban található személyes iratokat, okmányokat később eldobta.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság bűnügyesei a nyomozás során beazonosították és 2013. június 6-án elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembert, aki kihallgatásakor beismerő vallomást tett. Vele szemben más bűncselekmények elkövetése miatt jelenleg több eljárás is folyamatban van. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés