Hirdetés

Hirdetés

Késsel üldözött három fiatalt egy férfi Debrecenben

2013.07.25. 11:31

Késsel üldözött három fiatalt egy férfi Debrecenben

Egy lopott bicikli iránt érdeklődtek a fiatalok, amikor az illetőnél elszakadt a cérna.

Hirdetés

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás Sz. Attila debreceni lakos ellen, aki lakása előtt három fiatal férfit a nála lévő késsel megfenyegetett. A három fiatal férfi 2013. július 24-én este azért jelent meg a gyanúsított társasházi lakásánál, mert információval rendelkeztek arról, hogy az egyikük korábban ellopott kerékpárja a férfi lakásában található.

A fiatalok először a gyanúsított barátnőjével beszéltek, majd megjelent Sz. Attila is, aki ingerülten lépett fel velük szemben. Az agresszívan viselkedő férfi a nála lévő késsel elindult feléjük, azzal fenyegetőzve, hogy megszúrja őket. A három férfi ekkor meghátrált a támadótól, aki azután sem hagyott fel a fenyegetéssel és késsel a kezében tovább követte őket.

A menekülő sértettek a közelben járőröző rendőröktől kértek segítséget, akik végül az épület előtti parkban fogták el a garázda férfit, majd előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Sz. Attila ellen – szabadlábon hagyása mellett – a Debreceni Rendőrkapitányságon folyik a nyomozás.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés