Hirdetés

Hirdetés

Szexet kért a nőgyógyász

2014.05.29. 15:08

Szexet kért a nőgyógyász

Állítólag várandós nőket is megkörnyékezett + Videó!

Hirdetés

Egy fővárosi nőgyógyász a vádak szerint azt mondta több páciensének is, hogy nem kell fizetniük semmit, ha szexet kap tőlük. Állítólag várandós nőket is próbált kihasználni.

A Blikk szerint a nőgyógyász más nőkkel is próbálkozott már, például hónapokon át írogatott, hol sms-ben, hol egy közösségi oldalon egy másik nőnek is, aki férjével épp gyereket tervezett. "Szerette volna, ha meglátogatom, amikor ügyeletes. Később, amikor már babát vártam, azt akarta, hogy nála szüljek, ami nem került volna pénzbe, ha találkozgatnánk" – mondta a másik érintett, akinek azt is mondta az orvos, hogy pusztán szexkapcsolatot akar.

A harmadik nőt akkor is molesztálta a doktor ajánlataival, amikor már babát várt. "Aberrált szexuális dolgokkal ostromolt, amelyekre ha nem reagáltam, mindig megsértődött. Hiába kérleltem, hogy hagyja abba, nem állt le. Még családon belül sem mertem megosztani senkivel ezt, annyira kellemetlen volt, még én éreztem magam bűnösnek" – mesélte az áldozat.

Az orvost megkereste a Házon kívül stábja is, tagadott, és alaptalannak nevezte a vádakat. Szerinte feltörték a fiókját, amit már évekkel ezelőtt is jelentett. A három nő eddig még nem tett feljelentést – mindannyian tartanak attól, hogy egy főorvos ellen kellene vallaniuk.

<script type="text/javascript" src="http://pro.hit.gemius.pl/gstream.js"></script><script type="text/javascript" src="http://www.rtlklub.hu/items/flash/player/silverlightcontrols.js"></script><object id="rtlklub_embedded_video_252265" width="400" height="300" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.rtlklub.hu/items/flash/player/flv_player.swf"><param name="movie" value="http://www.rtlklub.hu/items/flash/player/flv_player.swf"/><param name="menu" value="false"/><param name="allowFullScreen" value="true"/><param name="allowScriptAccess" value="always"/><param name="wmode" value="transparent"/><param name="flashvars" value="parameters=http://www.rtlklub.hu/getvideo/252265/embed&skin=http://www.rtlklub.hu/items/flash/player/skin/skin.xml?v=6&share=true"/><param name="share" value="true"/></object>

Hirdetés

Hirdetés