Hirdetés

Hirdetés

Túszdrámához hívták a kommandósokat

2013.07.25. 10:01

Túszdrámához hívták a kommandósokat

Egy férj a felesége társaságában lévő férfibe eresztett bele néhány golyót.

Hirdetés

A felesége társaságában lévő férfit lőtte meg Szigetszentmiklóson az a férfi, aki később túszul ejtette a nőt - erősítette meg az MTI más forrásból származó információját a Pest Megyei Rendőr–főkapitányság szóvivője csütörtökön.  Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a Csepeli út környékén történt lövöldözés körülményei egyelőre tisztázatlanok, csupán annyit tudni, hogy a támadó többször meglőtte a felesége társaságában lévő férfit, aki megsérült, ezért a mentők kórházba vitték.

A lövöldöző időközben megragadta és nem engedte el a feleségét, ezért a szigetszentmiklósi rendőrök a Terrorelhárítási Központ segítségét kérték. A gyanúsítottat végül elfogták, kihallgatása folyamatban van. Megkezdődött a tanúk felkutatása és meghallgatása, illetve a helyszíni szemle is – tette hozzá a szóvivő.

A TEK akcióját a helyszínen személyesen irányító Hajdu János főigazgató elmondta, kiérkezésükig a helyi rendőrök tartották a kapcsolatot a túszejtővel. Ezt követően a TEK túszejtéssel foglalkozó szakemberének sikerült elérnie, hogy a férfi eltegye fegyverét és eltávolodjon a nőtől. Amikor a túszejtő autója felé tartott, a TEK munkatársai egy úgynevezett nem halálos fegyverrel ártalmatlanították a férfit. Hajdu János azt mondta: a túszejtő és felesége is csak kisebb hámsérüléseket szenvedett.

A férfi egyébként szakszerűen használta a fegyvert, ugyanis sportlövő!
 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés