Hirdetés

Hirdetés

Az úriemberek tevékenységéhez keresnek alanyokat Debrecenben

2015.04.02. 13:36

Az úriemberek tevékenységéhez keresnek alanyokat Debrecenben

Nyílt napot tart a DHSE-PMD.

Hirdetés

A Debreceni Honvéd Sport Egyesület (DHSE) nyílt napot tart április 4-én a Békessy Béla Vívócentrumban. Az érdeklődők és a csatlakozni vágyók előtt szombaton 10 órától a Faraktár utcai vívócentrumban ismerkedhetnek meg az "úriemberek sportjával".

A nyílt nap keretein belül a kilátogatók rengeteg szórakoztató programban vehetnek részt, illetve az egyesület edzői és vívói is kint lesznek a helyszínen, hogy ne csak szakmai tanácsokkal lássák el a kíváncsiskodókat, hanem segítsenek a felszerelések használatában is.

Az eseményen kint lesz, és szintén segíteni fogja az érdeklődőket az egylet magyar bajnok és U23-as Európa-bajnoki bronzérmes párbajtőrözője, Mihály Kata, a kadet Európa-bajnoki ezüstérmes Fekete Laura, valamint a kadet Európa-bajnoki negyedik helyezett Urbán Ádám is. Az egyesület tagjai a nyílt napra a 4 éves kortól egészen a veteránokig várják a csatlakozni kívánókat, illetve a mozgáskorlátozott csoportba is szívesen látják az érdeklődőket.

Információ: Serra György | cím: DHSE-PMD Vívó Klub – 4031  Debrecen, Tőzsér u.8. | Telefon: +36-30-289-84-51 | E-mail:debrecenivivas@gmail.com | weblap: http://www.debrecenivivas.hu

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés