Hirdetés

Hirdetés

A Balkánon is letették névjegyüket a debreceniek

2015.03.20. 10:31

A Balkánon is letették névjegyüket a debreceniek

Világkupán jeleskedtek a mienk.

Hirdetés

Az elmúlt hétvégén a DHSE-PMD vívóegyesület négy párbajtőrözője a Szófiában megrendezett szatellit világkupán képviselte a várost. A női mezőnyben Mihály Kata kiemelkedő eredményt ért el, második helyen zárta a versenyt. A férfiaknál Serra Bendegúz tizenhatodik helyen végzett, ami szintén nagyszerű teljesítmény, tekintve, hogy tíz éve nem szerepelt nemzetközi megmérettetésen, és csak a későbbi ezüstérmes Carlo Rota tudta megállítani. Testvére, Serra Solt a tizenhat közé kerülésért kapott ki, míg Aranyos Gergő, aki először vett részt világkupán, a főtábláért maradt alul.

Reménykedtem benne, hogy dobogós helyen végzek, ám a vívásomhoz és a mezőnyhöz képest az első hely is meglehetett volna. A döntőben egy elég szoros asszóban kaptam ki, végülis annak örülök, hogy jól bírtam, látszik, hogy jó úton haladunk fogalmazott Mihály Kata, akinek a szófiai megmérettetés felkészülési verseny volt a budapesti Grand Prix-re. – Szerintem a bulgáriai erőpróba  segítette a felkészülést, találtunk néhány dolgot, amin lehet csiszolni. Bizakodó vagyok a Grand Prix-szel kapcsolatban, igaz, hogy közel van egymáshoz a két verseny, de szerencsére nem érzem magam fáradtnak.

Mihály Kata, és Zavoda Dóra ezen a hétvégén ugyancsak egy rangos versenyen, a budapesti Grand Prix-en képviselik a DHSE-PMD Vívó Klubot.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés