A Spartathlonra készül az ózdi sportoló

borsodihir.hu

2020.06.01. 16:16

A Spartathlonra készül az ózdi sportoló

Támogatásra van szüksége az ultrafutáshoz.

Hirdetés

Hirdetés

A Spartathlon egy 246 kilométeres ultramaratoni futóverseny Görögországban, Athén és Spárta között. Az 1983 óta évente rendezett verseny szeptember utolsó péntekén rajtol, és a futók az Akropolisz lábától Leonidász király Spárta főterén álló szobráig futnak.

Erre az emberfeletti megmérettetésre készül az ózdi Ihász Vera, akinek érdekében – hogy idén szeptember 25-én ő is rajthoz állhasson Athénban – még a helyi polgármester is felhívást tett közzé. Janiczak Dávid posztjában ez áll:

Teljesen hétköznapi emberként döntött pár éve az életmódváltás mellett, aztán szépen lassan szenvedélyévé vált a futás. Az ország számos pontján rajthoz állt azóta, 221 kilométerig szinte minden távon megmérettette magát, háromszor körbefutotta a Balatont, s időközben az Ózdi Teknőc Futó Club reménysége lett. Példát mutatott kitartásból, hitből, küzdeni tudásból és a sport szeretetéből. Most karnyújtásra áll egy álmától! Kisorsolták, így lehetőséget kapott arra, hogy részt vegyen a Spartathlon elnevezésű 246 kilométeres görögországi ultra futóversenyen!

Támogatás:

Ihász Veronika
K&H: HU37 1040 4247 9607 3900 0110 0000
Közlemény: Spartathlon

 

ÓzdSpartathlonIhász Vera

Leader3

Szóljon hozzá!

Hirdetés