Hirdetés
Hirdetés

Gyereket rémített meg egy barátnőjére támadó férfi Szerencsen

| 2020. 10. 26. | 14:09:00
A vádlott arcul ütötte barátnőjét.
Gyereket rémített meg egy barátnőjére támadó férfi Szerencsen
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Szerencsi Járási Ügyészség egy 54 éves férfi ellen. A vádirat szerint a vádlott januárban ismerkedett meg a sértettel, párkapcsolat alakult ki közöttük, de több esetben szakítottak, majd kibékültek. Május második felében a nő ismét szakítani próbált a vádlottal, aki azonban folytatni akarta a kapcsolatot, ezért Szerencsen – egy élelmiszer áruház parkolójában – a munkahelyéről haza induló nőt megvárta. Amikor a sértett kijött az áruházból, beült autójába, de a férfi odament hozzá és vitatkozni kezdett.

A vita annyira elfajult, hogy a vádlott az autó utasterébe benyúlva arcul ütötte a sértettet, majd karjánál fogva megragadta, szorította.

Egy arra járó vásárló és gyermeke szemtanúja volt az eseményeknek. A kisgyermek annyira megrémült a vádlott agresszív fellépésétől, hogy sírva fakadt. A vásárló az áruház biztonsági őrét értesítette, aki a helyszínre rendőri segítséget kért. A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett el, és magánindítványt terjesztett elő.

Hirdetés
Hirdetés