Hirdetés
Hirdetés

Lángolt egy busz Kazincbarcikán

| 2022. 07. 13. | 15:56:00
Egyelőre nem tudni, mi okozta a tüzet.
Lángolt egy busz Kazincbarcikán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kigyulladt egy távolsági busz július 13-án, kora délután Kazincbarcikán. Helyszíni tudósítónk szerint a tűzoltóságtól egy utcára lévő Jószerencsét úton csaptak fel a lángok a buszban, ám információi szerint nem volt épp szabad kocsi, amelyik oltani tudta volna a tüzet. A fenti kép a teljes terjedelmében égő buszról 13 óra 52 perckor készült, informátorunk szerint akkor még nem volt ott tűzoltó. Megjegyezte: félelmetes volt, ahogyan a lángoló busz mellett közlekedtek az autók, ugyanis a helyszín akkor még nem volt lezárva sem. Később értesítették a rendőrséget.

Megkerestük telefonon Dojcsák Dávidot, a katasztrófavédelem Borsod megyei sajtószóvivőjét, aki viszont azt közölte a Borsodihírrel, hogy a tűzoltók 13 óra 44 perckor megkezdték az oltást. A szóvivő pontosított, a tűzoltók 13.44-kor indultak, és 13.53-ra értek a helyszínre. Előbb körülhatárolták a tüzet, hogy ne terjedjen tovább, majd a busz oltásához láttak. A lángok egy közeli fára is átterjedtek, megmenteni már nem lehetett, a kivágásában, feldarabolásában is segédkeztek a tűzoltók.

Személyi sérülés nem történt, a busz éppen garázsmenetben volt, utasokat nem szállított, egyedül a sofőr tartózkodott rajta, ő időben elhagyta a járművet. A buszból a felvételek tanúsága szerint nem sok maradt.

Hirdetés
Hirdetés