Hirdetés
Hirdetés

Új mozgásforma várja a kazincbarcikaiakat

| 2019. 03. 25. | 18:39:00
Erősödéshez, fogyáshoz: csapatban, mégis egyénileg – ez a Spinning®!
Új mozgásforma várja a kazincbarcikaiakat
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Április elsejétől Spinning® edzések várják a kazincbarcikaiakat (is) a Városi Uszoda különtermében. Ha még nem találkoztak ezzel a mozgásformával: kiváló hangulatban, kis létszámú csoportban, jó zenére biciklizhetnek azok, akik tennének egészségükért, fittségükért. Mindezt ellenőrzött keretek között, azaz módszeresen felépített óramenettel, pulzuskontrollal, így – mindvégig figyelve arra, kinek milyen terhelés ideális – sokkal hatékonyabb a sport, mintha otthon szobabicikliznénk.

Dolgozik a szív, ég a zsír!

Valójában intenzív kardio edzésről van szó, ami legfőképpen a szívet edzi, miközben ízületeinket nem terheljük. Nem mindegy például, hogy a szív egy dobbanással mennyi vért tud átpumpálni. Ha megnő ez a kapacitás, könnyebben végzi a munkát, ezáltal jobb lesz az állóképesség, ugyanahhoz a teljesítményhez kevesebbet kell vernie. A másik fontos dolog, hogy szívünk edzése közben, mikor az állóképesség fejlődik, a szervezet az energiát zsírból fedezi, ami a legjobb "mellékhatás" a világon.

Egyre több lesz a hajszálér, ezáltal több sejthez jut el a vér, a vérrel pedig oxigén. Kifejezetten ajánlott ülő munkát végzőknek, sportolóknak és mindazoknak, akik rendszeresen átmozgatnák az egész testüket, hogy jobb legyen a közérzetük.

Alakformálás és erősítés – nem csak hölgyeknek!

Bővebb információ ITT
Facebook-esemény ITT

Hirdetés
Hirdetés