Hirdetés
Hirdetés

Ételmérgezés! Kidőltek a miskolciak, súlyos a helyzet!

| 2019. 08. 25. | 12:19:00
Volt, aki a kiszáradás határáig jutott.
Ételmérgezés! Kidőltek a miskolciak, súlyos a helyzet!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A miskolci jégkorongcsapat vasárnap este a szlovák extraligás Nagymihállyal játszana, de a meccs elmarad, kérik, hogy ne induljanak útnak a szurkolók.

A DVTK Jegesmedvék csapata az idén másodszor vett részt a poprádi Tátra Kupán, ahol először a HC Kosicétól kikapott 4-2-re, majd legyőzte a lengyel élcsapat Comarch Cracoviát 3-2-re. Az eredmények alakulása miatt vasárnap este a Dukla Michalovce gárdájával döntőt játszottak volna a mieink, de erre nem kerül sor.

“A csapat szombat este megvacsorázott a szállodában, ám utána szinte valamennyi játékoson és stábtagon az ételmérgezés tünetei jelentkeztek. Ez egészen pontosan hasmenést, hányást jelentett, de olyan szinten, hogy néhány játékosunk a kiszáradás határáig jutott. Természetesen bementünk a helyi kórházba, ahol sürgősségi ellátást kaptunk, illetve akinél szükséges volt, infúzióra kötötték. Most, vasárnap délelőtt jöttünk el a kórházból, de mivel az egész csapat nagyon rossz állapotban van, így egészen biztosan nem tudunk kiállni az esti döntőre. Jelen pillanatban talán ha három egészséges hokisunk van. Természetesen egyeztetünk a poprádi szervezőkkel a mérkőzés esetleges pótlásáról, de ami biztos: a csapat most felül a buszra és hazamegy. Nagyon sajnáljuk, hogy nem játszhatunk döntőt ezen a patinás tornán, illetve természetesen a szurkolóinkat is, akik lemaradnak egy ilyen fontos összecsapásról, de egyszerűen nincs más lehetőségünk

- mondta a helszínről jegkorongblog.hu-nak Nagy Ádám, a klub általános igazgatója.

[Beillesztett cikk: Óriási javulás Miskolcon: már az elitben az akadémia]

 

Hirdetés
Hirdetés