Hirdetés
Hirdetés

Nagyon szépen fejlődik a Miskolci Jegesmedvék barlangja

| 2019. 08. 01. | 19:29:00
Folyamatos a fejlesztés.
Nagyon szépen fejlődik a Miskolci Jegesmedvék barlangja
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nyári szünetben jelentős létesítményfejlesztés történt a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapatánál, amely augusztus elsején tartotta első hivatalos edzését. 

Új, a jeges sportágak fejlesztését szolgáló eszközökkel felszerelt úgynevezett metodikai központot építettek, felújították az öltözőket, LED-világítást építettek ki, korszerűsítették a hő- és füstelvezető rendszert – sorolta a szakosztály évadnyitó sajtótájékoztatóján Egri István elnök.

Hozzátette, az új vezetőedzőt, a szlovén Marcel Rodmant "nagy fogásnak" tartja, és már most látja, hogy az ambíciójával, a tenni akarásával nem lesz probléma.

Augusztus első napján 23 játékos vett részt az edzésen, csak Dudás Jesse nem volt jelen, ő szombaton érkezik Miskolcra. Egri István úgy fogalmazott, nagy várakozásokkal tekint hároméves projektjük második esztendejére, hiszen a tudatos építkezés újabb lépcsőfokához érkezett a klub. – Meg tudtuk tartani a csapat magyar magját, az értékeinket, és melléjük sikerült remek külföldi játékosokat és magyar fiatalokat beépítenünk – nyilatkozta.

Hirdetés
Hirdetés