Hirdetés
Hirdetés

Van, aki több mint hat kilót fogyott három nap alatt!

| 2019. 08. 27. | 20:00:00
Miskolci helyzetjelentés: újra kell tervezni a felkészülést.
Van, aki több mint hat kilót fogyott három nap alatt!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, a DVTK-Jegesmedvék együttese bejutott a 72.Tátra Kupa döntőjébe, de a szombati vacsoránál kapott ételmérgezés miatt nem tudott kiállni a vasárnapi döntőre. Ennek következtében a pénteki, zólyomi felkészülési mérkőzés is elmarad.

A keddi edzésen 7 játékos és 1 kapus tudott részt venni, az állapotfelmérések azt mutatták, hogy van, aki több mint 6 kilogrammot fogyott, többen továbbra is gyengék és levertséggel küzdenek. Az orvosi stáb véleménye szerint, fokozott sérülésveszéllyel járna a héten erős fizikai igénybevételnek kitenni a srácokat. Így sem erős kondiedzést nem tudunk tartani, sem mérkőzést játszani. Magyarán a Zólyom elleni meccset is le kell mondanunk, arra az összecsapásra sem kerül sor. Összeségében elmondható, hogy nagyon nagy mértékben visszavetette ez az eset a csapatot, tulajdonképpen teljesen elölről kell elkezdenünk a felkészülést, át kell alakítani a következő hetek programját, hogy a szezonrajtra készen legyünk.

- mondta Nagy Ádám a dvtk.eu-nak. Az általános igazgató beszámolt arról is, hogy a helyi élelmiszerfelügyelet kiszállt, mintákat vettek és megkezdték az eljárásukat, és nagyon kíváncsian várják, hogy mi lesz az eredménye. Egy biztos, hogy a vacsora lehetett a bűnös, mivel kollektíven csak itt étkezett a csapat. Az a néhány játékos, aki a délutáni szabadprogramján egy étteremben külön megvacsorázott, és a csapatvacsorán csak az előételből evett, nem lett rosszul. Kártérítési igényünket már jeleztük a szállodának, elég nagy sajtóvisszhangja volt Szlovákiában is az ügynek, így remélhetőleg kiderül majd, hogy mi volt az ok- tette hozzá nagy Ádám.

Hirdetés
Hirdetés