Hirdetés
Hirdetés

A DTVK kapusa Magyar Kupát akar nyerni, ezért marad Miskolcon

| 2020. 07. 17. | 12:58:00
Rajna Miklós szerződést hosszabbított.
A DTVK kapusa Magyar Kupát akar nyerni, ezért marad Miskolcon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Továbbra is a DVTK Jegesmedvéknél folytatja pályafutását Rajna Miklós. A magyar válogatott kapus aláírta a 2020/2021-es szezonra szóló szerződését, így ősszel a második szezonját kezdheti meg piros-fehér színekben – tudatta július 17-én a klub.

Rajna elmondta, azért döntött a maradás mellett, mert jól érzi magát Miskolcon ő is és a felesége is. Szeretik a várost, a lakásukat, a környező kirándulóhelyeket. 

– Nem tartom magam nagy vándormadárnak, szeretek egy klubban több időt eltölteni. Jelenleg úgy látom és remélem, hosszabb ideig lehetünk Miskolcon. A felkészülés igen hosszúra sikerült idén, június elejéig Miskolcon készültem, utána hazajöttunk kicsit a családunkhoz és a tervek szerint augusztus elején térünk vissza a városba. Már alig várom, hogy jégre mehessek egy ilyen hosszú száraz felkészülés után. Célom a szezonra, hogy a miskolci szurkolók playoff meccset láthassanak egy színvonalas külföldi bajnokság ligájában, illetve a tavalyi csorbát kiköszörülni és Magyar Kupát nyerni. Egyénileg természetesen minnél többet játszani és segiteni a srácokat minnél több győzelem eléreséhez – nyilatkozta Rajna Miklós.

Hirdetés
Hirdetés