Hirdetés
Hirdetés

Komoly finn segítéget kap a DVTK Jegesmedvék

| 2022. 03. 25. | 14:30:00
A miskolci klub első embere a finn fővárosban állapodott meg.
Komoly finn segítéget kap a DVTK Jegesmedvék
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia a Vipassana Kft. segítségével együttműködési megállapodást írt alá a finn jégkorong egyik legtradicionálisabb klubjával, a IFK Helsinkivel és Hockey Base nevű finn fejlesztő központtal - adta hírül a dvtk.hu.

A három oldalú megállapodás aláírása csütörtökön történt meg Finnországban, a HIFK csarnokában, melyet Egri István, a DVTK Jegemesdvék Jékoronng Sportakadémia ügyvezetője, Arttu Luttien, a Hockey Base szakmai igazgatója és Tom Nybondas, a HIFK ügyvezetője szentesített aláírásával.

Úgy gondolom, hogy a jelenlegi megállapodás komoly jelentőséggel bír az Akadémiánk és az egész magyar jégkorong életében. A honi jégkorongban egyedülálló módon, háromoldalú kooperáció mentén, az európai hoki legfelső szintjein lévő partnerek tapasztalatait kiaknázva fejlődhetnek tovább a DVTK játékosai és szakemberei. A megállapodás keretén belül lehetőségünk lesz játékosaink és edzőink finnországi képzésére, finnországi edzőtáborozásra, egyéni fejlesztésre, nyári felkészülésre, szezon alatti workshopokra, találkozókra. Ugyan még csak most kerültek aláírásra a papírok, de az egyeztetések folyamatosak voltak az elmúlt időszakban és a tervek szerint már a közeljövőben, heteken belül konkrét hírekről és eseményekről számolhatunk be. 

– mondta Egri István, a DVTK Jegemesdvék Jékoronng Sportakadémia ügyvezetője.

 

Hirdetés
Hirdetés