Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy mozdulat, és tabletté válik a laptop

| 2013. 10. 30. | 13:42:19
Kívánjuk, hogy minden debreceni olvasónk találjon egyet a karácsonyfa alatt!
Egy mozdulat, és tabletté válik a laptop
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Sony másodpercek alatt tabletté alakítható notebookja és a világ legvékonyabb Windows 8 operációs rendszerrel rendelkező tabletje novembertől kapható a magyarországi  üzletekben. A Sony notebookok legújabb szériája, a PC teljesítményét és a tablet kényelmét egyesítő, pehelykönnyű VAIO Tap 11, és az egyetlen mozdulattal laptopból érintőképernyős táblagéppé változtatható VAIO Fit multi-flip PC új színfoltjai a hazai notebook-kínálatnak. Egyesítették a notebookok, a tabletek és az asztali gépek tulajdonságait.

Az egyetlen mozdulattal bemutató módba állítható VAIO Fit multi-flip PC érintőképernyőjén Full HD-ben nézhetjük végig a kiválasztott tartalmakat. A 8 megapixeles hátoldali kamera még gyenge fényben is tiszta, részletgazdag felvételeket készít. A digitalizáló tollal és a VAIO Paper applikációval kézzel írt megjegyzéseket, rajzokat készíthetünk, vagy egyszerűen szerkeszthetjük képeket tartalmazó dokumentumainkat is.

Az ultrakönnyű, szétszedhető, 11,6”-os érintőképernyővel rendelkező VAIO Tap 11 a világ legvékonyabb Windows 8 operációs rendszerrel rendelkező tablet PC-je. A készülékhez tartozó vékony, vezeték nélküli billentyűzet mágnessel kapcsolódik a képernyőhöz, használaton kívül pedig a kijelző védelmét is szolgálja. A billentyűzet kényelmes gépelésre ad lehetőséget akkor is, amikor a képernyő távolabb van a felhasználótól.

Hirdetés
Hirdetés