Hirdetés
Hirdetés

Magyar Kupa: Kazincbarcikán jutott tovább a Diósgyőr

dvtk.eu | 2024. 09. 16. | 22:01:33
Hosszabbításra kényszerült a DVTK.
Magyar Kupa: Kazincbarcikán jutott tovább a Diósgyőr
A diósgyőriek örülhettek a továbbjutásnak (Fotó: dvtk.eu)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A DVTK jutott a MOL Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé Kazincbarcikán. A 3. forduló szeptember 16-i, hétfő esti mérkőzésén az első félidőben a DVTK támadott többet, és Jurek Gábor pontos fejesével meg is szerezte a vezetést, amit nem sokkal később egy távoli lövésből egyenlítettek ki a hazaiak. 

A szünet után egy kontratámadás végén a kék-sárgák szereztek előnyt, amit Varga Zétény révén egyenlített ki a Diósgyőr. A hosszabbításban már gólokban is megmutatkozott a DVTK fölénye, Marko Rakonjac két találatával végül magabiztosan nyert a Testgyakorlók csapata.

Magyar Kupa, 32 közé jutásért: 
Kolorcity Kazincbarcika - Diósgyőri VTK 2-4 (1-1, 2-2, 2-3)
Kazincbarcika, Kolorcity Aréna, 1100 néző. Játékvezető: KARAKÓ Ferenc (SZERT Balázs, RÓZSA Dávid).
KBSC: FADGYAS Tamás - TERNOVÁN Patrik, POLGÁR Kristóf, DEBRECENI Ákos, SÜTTŐ Attila - VARGA József, LUCAS, KÁRTIK Bálint - PINTÉR Ádám, SZABÓ Máté, BÓDI Ádám. Vezetőedző: ERŐS Gábor.
DVTK: Karlo SENTIĆ - GERA Dániel, SZATMÁRI Csaba, Marco LUND, Siniša SANIČANIN - JUREK Gábor, Alexander VALLEJO, HOLDAMPF Gergő - Elton ACOLATSE, Bright EDOMWONYI, Rudi POŽEG VANCAŠ. Vezetőedző: Vladimir RADENKOVIĆ.
Csere: Bright EDOMWONYI helyett Marko RAKONJAC a 46.,  JUREK Gábor helyett VARGA Zétény, Elton ACOLATSE helyett Mohammed RHARSALLA és Rudi POŽEG VANCAŠ helyett Vladislav KLIMOVICH mind a 60., TERNOVÁN Patrik helyett CSATÁRI Gergő és PINTÉR Ádám helyett PETHŐ Bence a 70., HOLDAMPF Gergő helyett Argyris KAMPETSIS a 76.,, SÜTTŐ Attila helyett SZUJÓ Attila a 88., KÁRTIK Bálint helyett ÁDÁM Ferenc a 96., LUCAS helyett KATONA István a 110.,, Siniša SANIČANIN helyett BÁRDOS Bence a 117. percben.
Sárga lap: HOLDAMPF Gergő  a 14., VARGA József a 27., SZATMÁRI Csaba a 38., DEBRECENI Ákos a 88., GERA Dániel a 103. percben.
Gólszerző: JUREK Gábor (0-1) a 31., SZABÓ Máté (1-1) a 39., SZABÓ Máté (2-1) az 55., VARGA Zétény (2-2) a 71., Marko RAKONJAC (2-3) a 95., Marko RAKONJAC (2-4) a 109., percben.

A DVTK jutott a MOL Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé, ahol a Fehérvár FC lesz az ellenfél Székesfehérvárott. A találkozó hivatalos játéknapja 2024. október 30.

Hirdetés
Hirdetés