Hirdetés
Hirdetés

Magyarországon a száguldó cirkusz; Brad Pitt is a nézők között

MTI | 2024. 07. 19. | 19:08:44
Már melegítenek a fiúk.
Magyarországon a száguldó cirkusz; Brad Pitt is a nézők között
Brad Pitt az egyik sztárvendége a Magyar Nagydíjnak (Fotó: mti)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője érte el a legjobb köridőt a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj pénteki második szabadedzésén a Hungaroringen. A 24 éves pilóta mögött a Red Bull háromszoros világbajnoka és címvédője, a holland Max Verstappen zárt, míg a harmadik leggyorsabb kört a spanyol Carlos Sainz Jr. futotta a Ferrarival.

Folyamatos a fokozott rendőri jelenlét Mogyoród térségében a péntek reggel megkezdődött Forma-1-es Magyar Nagydíj versenyhétvégéjén - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A rendezvényre sokan érkeznek a következő napokban, emiatt az M3-as autópálya irányából Mogyoródra, de nem a Hungaroringre tartó autósokat a rendőrség arra kérte, hogy lehetőség szerint Szada felé hajtsanak le a sztrádáról. Azoknak a nézőknek, akiknek nem a versenypálya főbejárata közelében lévő helyre szól a jegyük, azt tanácsolták, hogy a Hungaroringet a 3-as főúton, Kerepes és Szilasliget felől közelítsék meg. Az M0-s autóút irányából érkező autósoknak az M31-es autópálya, majd a 3-as főút vagy az M3-as autópálya útvonal használatát javasolták.

A rendőrség azt kérte, hogy a verseny helyszínére indulók előzetesen tájékozódjanak az aktuális közlekedési helyzetről, a pálya környékén lévő parkolók felé vezető utakon pedig vegyék figyelembe a rendőrök jelzéseit és a kihelyezett táblák útmutatásait.

A további program:
Szombat:
3. szabadedzés 12.30
időmérő edzés 16.00
Vasárnap:
futam 15.00

A Hungaroring technikás vonalvezetése